Vernieuwing bestuur Stichting Kisiwa

We zijn lang op zoek geweest naar twee nieuwe bestuursleden, en gelukkig met succes. Zij stellen zich in dit bericht aan u voor, zodat u weet wie ons bestuur versterken en waar zij voor staan.

Marcel van Schalkwijk
Als secretaris is Marcel van Schalkwijk ons komen versterken: 48 jaar, vader van 3 kinderen en woont in Deventer. Hij heeft enkele jaren bestuurlijke ervaring in de Deventer sportwereld en is in zijn werkzame leven actief geweest als opleidingsmanager in het onderwijs en in een verder verleden als docent Nederlands en is nog werkzaam als docent voor de KNVB. Hij zet zich in voor allerlei goede doelen, waaronder het Longfonds, de Emmanuel Gemeente, Stichting Kanker Helpen Genezen, Het Rode Kruis en Stichting Deventer en Almelose Montessorischolen. Marcel heeft zijn hele leven al goed willen doen voor anderen en na zijn reis in Afrika zocht hij naar een betekenisvolle bijdrage aan het leven van de mensen op dit mooie continent. Met het secretariaat van KISIWA heeft hij die zinvolle invulling gevonden en daar gaat hij dan ook helemaal voor!

Jan-Aaldrik Damhof
Jan-Aaldrik Damhof is ons nieuwste bestuurslid. Hij zal de rol van penningmeester op zich nemen. Jan-Aaldrik is woonachtig in Schalkhaar, 39 jaar jong, getrouwd en heeft drie dochters. In het dagelijks leven werkzaam bij Finenzo Deventer als financieel adviseur. Hij heeft meer dan voldoende inzicht op gebied van financiën, verzekeren en bankzaken. Op basis hiervan wil hij graag zijn steentje bijdragen aan het bestuur van KISIWA en het mooie werk dat wij doen en mogelijk maken. Met Jan-Aaldrik in onze gelederen zien wij de toekomst met een positieve blik tegemoet.