Margreeth wandelt 4 dagen voor Stichting Kisiwa

Margreeth Drost, een trouw supporter van Stichting Kisiwa, wordt op 6 oktober 40 jaar. Ze had haar verjaardag graag gevierd door ergens slingers op te hangen maar dat gaat door Covid 19 helaas niet. Daarom heeft ze als alternatief een sponsoractie voor Stichting Kisiwa bedacht! Hoe tof!

Foto credits: Elisabeth Ismail

Degenen die mij een beetje kennen weten dat lopen niet bepaald mijn hobby is… Een behoorlijk aantal stappen buiten mijn comfortzone dus!

Margreeth Drost over haar actie:
“Ik begin mijn wandelvierdaagse op zaterdag 3 oktober en op 6 oktober finish ik. Ik loop 4 km in 4 dagen, 1 kilometer per dag. Dat komt neer op 10 keer 100 meter op mijn galerij.

Degenen die mij een beetje kennen weten dat lopen niet bepaald mijn hobby is… Een behoorlijk aantal stappen buiten mijn comfortzone dus!

Maar ik doe het graag, want net als bij alles en iedereen heeft Covid 19 ook op Stichting Kisiwa veel impact. Iedere euro is harder nodig dan ooit. Daarom zamel ik geld in voor Stichting Kisiwa en jouw donatie maakt een verschil, ongeacht het gedoneerde bedrag. Alle beetjes helpen.”

Steun je me? Graag!
De kinderen en jongeren van Kisiwa zijn je dankbaar!  

Klik hier om direct naar het donatieformulier te gaan!


De actie van Margreeth heeft
al € 2.405,21 opgebracht!

Bovenstaand bedrag is het totaal van de donaties die via verschillende methoden bij Stichting Kisiwa binnen zijn gekomen. Het betreft onder andere Facebook donate en de formulieren op deze website.

Training

Margreeth heeft druk getraind voor deze uitdaging.
In onderstaande filmpje het bewijs.

Music credits in video: www.bensound.com

Steun margreeth en doneer aan Stichting Kisiwa!

Met een donatie aan Stichting Kisiwa verandert u het leven van een kind in Kenia. U geeft het kind de kans om zich te ontwikkelen naar een toekomst zonder armoede.

Helpt u ons helpen?
Met €36,- voedt u één kind een heel jaar op de basisschool!
Met €120,- per maand voedt u een hele klas op de basisschool.
Met €75,- sponsort u een maand studeren aan de middelbare school, vmbo of universiteit. 

Ja, ik steun het werk van Stichting Kisiwa en maak het verschil in het leven van een kind

U doneert direct & makkelijk via uw eigen bank met iDeal of via een overboeking.












Doneren via Internetbankieren
U kunt uw gift natuurlijk ook via internetbankieren overmaken.
IBAN: NL69 INGB 0004 4475 86 t.n.v. Stichting Kisiwa of print ons incassoformulier, vul in en stuur naar ons op.

Onze voedselprogramma’s hebben er voor gezorgd dat de schoolresultaten met 49% zijn verbeterd. Voor €60 per maand helpen we een hele klas dagelijks met een warme maaltijd op school.

ANBI
Kisiwa is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Uw giften aan Kisiwa zijn dus aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Onze ANBI-gegevens kunt u hier raadplegen. Onze status kunt nagaan via www.belastingdienst.nl.

Periodieke gift en Betalingsvolmacht
Voor meer informatie over het geven van een periodieke gift aan Stichting Kisiwa verwijzen we u naar de website van de Belastingdienst. U kunt daar ook de benodigde formulieren voor o.a. een betalingsvolmacht downloaden.