Wat kan jij doen

Help ons de armoede in Kenia te bestrijden.

Geef

Wij geven Keniaanse kinderen dagelijks een warme maaltijd op  school. Dit heeft er voor gezorgd dat schoolresultaten met 49% zijn verbeterd. Voor €24,- per jaar helpen we een kind aan voedsel op de basisschool.

Maak uw gift over >>

Start een actie voor Kisiwa

Wij kunnen kinderen in Kenia alleen helpen als jij helpt. Kom in actie!
Er zijn heel veel manieren om in actie te komen. Elke bijdrage maakt een verschil in de toekomst van kinderen en hoe meer mensen ons steunen, hoe meer kinderen een eerlijke kans op een toekomst krijgen. Welke actie bedenk jij?

Meer informatie >>

Word sponsor

We zijn altijd op zoek naar bedrijven die ons zouden willen sponsoren. Heeft u een goed idee voor een samenwerking neem dan contact met ons op.

Meld u aan als sponsor >>

Word vrijwilliger

Wil jij deel uitmaken van een organisatie die zich vol enthousiasme inzet kinderen in Kenia een toekomst te bieden? Word dan vrijwilliger bij Kisiwa!

Meld u aan als vrijwilliger >>

Word ambassadeur

Ambassador voor Kisiwa wordt je niet zomaar. We vragen een bijzondere betrokkenheid en inzet voor een periode van minimaal drie jaar bij de doelgroep. Samen met een groepje collega-ambassadors en Stichting Kisiwa wordt gekeken naar de meest praktische en effectieve inzet van de kennis(sen) en het geld dat u als ondernemersgroep beschikbaar heeft voor één van de projecten van Stichting Kisiwa.

Meld u aan als ambassadeur van Kisiwa >>