Wat kan jij doen

Help ons de armoede in Kenia te bestrijden. Voor €2,- per maand helpen we een kind aan voedsel op de basisschool.

Geef

Wij geven Keniaanse kinderen dagelijks een warme maaltijd op  school. Dit heeft er voor gezorgd dat schoolresultaten met 49% zijn verbeterd. Voor €2,- per maand helpt u al één kind.

Maak uw gift over >>

Koop via 4MORGEN

Gratis doneren aan Stichting Kisiwa door online te winkelen bij o.a. Wehkamp, Coolblue, Albert Heijn, Zalando en Thuisbezorgd? Het kan via 4MORGEN. Iedere keer als jij iets koopt keren deze winkels een mooi bedrag uit aan 4MORGEN wat jij aan jou favoriete goede doel mag geven.

Meer informatie >>

Word sponsor

We zijn altijd op zoek naar bedrijven die ons zouden willen sponsoren. Heeft u een goed idee voor een samenwerking neem dan contact met ons op.

Meld u aan als sponsor >>

Word vrijwilliger

Wil jij deel uitmaken van een organisatie die zich vol enthousiasme inzet kinderen in Kenia een toekomst te bieden? Word dan vrijwilliger bij Kisiwa!

Meld u aan als vrijwilliger >>

Word ambassadeur

Ambassador voor Kisiwa wordt je niet zomaar. We vragen een bijzondere betrokkenheid en inzet voor een periode van minimaal drie jaar bij de doelgroep. Samen met een groepje collega-ambassadors en Stichting Kisiwa wordt gekeken naar de meest praktische en effectieve inzet van de kennis(sen) en het geld dat u als ondernemersgroep beschikbaar heeft voor één van de projecten van Stichting Kisiwa.

Meld u aan als ambassadeur van Kisiwa >>