Schaatsactie voor Kisiwa

Na lange tijd van lockdowns en beperkingen kunnen wij met z’n allen weer uitkijken naar, genieten van, leuke evenementen. Hoe mooi zou het zijn als zo’n leuke evenement zou worden ingezet als actie om Keniaanse kinderen te helpen die hard zijn getroffen door de coronacrisis?

Schoolmaaltijden

Wat is de situatie: Door een negen maand durende lockdown in Kenia zijn veel ouders hun inkomen en stabiliteit kwijtgeraakt, is er armoede en dreigt er honger voor de kinderen. Stichting Kisiwa zet zich o.a. in om deze kinderen van schoolmaaltijden te voorzien.

De actie

En wij vragen jou daarbij te helpen door mee te doen met de actie Sponsoractie schaaten voor Kisiwa op vrijdagavond 4 maart in De Scheg. Een gezellig en sportief evenement, waarmee je via Stichting Kisiwa met elke 36 Euro van jouw opbrengst één kind een heel jaar lang van schoolmaaltijden voorziet.

Hoe werkt het? Op vrijdagavond 4 maart gaan we, met inachtneming van de coronamaatregelen, schaatsen in De Scheg. Je kunt je laten sponsoren per geschaatste ronde of voor een vast bedrag en wie weet zorg jij dat er 5, 10 of misschien nog wel meer meer Keniaanse kinderen een jaar lang schoolmaaltijden ontvangen. Elke bijdrage is waardevol. We vragen jouw sportieve inzet voor deze kinderen.

Sponsoring

Van ons krijg je een sponsorlijst  die je door familie, vrienden, bekenden kan laten invullen. En hoe meer (schaats)zielen hoe meer vreugd, dus stuur deze mail naar mensen met wie je samen wilt schaatsten.

Ook hebben we een online aanvulling op de sponsorlijst via de website supp.to, waarbij je je eigen sponsorpagina onder de actie Sponsorschaatsen voor Kisiwa kunt maken! Neem alvast een kijkje op https://supp.to/schaatsen-voor-keniaanse-kinderen en maak je eigen pagina aan door te klikken op ‘meld je aan als deelnemer’. (Toegangscode: WLSHU) Je kunt deze pagina inrichten met een tekstje, foto en een opbrengstdoel. Deze pagina kun je vervolgens makkelijk delen via bijvoorbeeld WhatsApp, en kunnen je sponsoren het te sponsoren bedrag invullen. Zo kun je makkelijk veel mensen bereiken en kun je die teller mooi laten oplopen!

Doe je mee? Meer info: supp.to/schaatsen-voor-keniaanse-kinderen
Toegangscode: WLSHU

Heb je vragen? Stuur even een mailtje: Ruben@kisiwa.nl

We zien graag je reactie tegemoet!