Voorbereidingen voorjaarsmarkt Schalkhaar in volle gang

De voorbereidingen op de voorjaarsmarkt op het erf van de familie Koldewee aan de Oerdijk 83 in Schalkhaar zijn in volle gang. 

Op de markt vindt u naast diverse soorten stekjes voor uw (moes)tuin o.a. pootgoed en zelfgemaakte producten en natuurlijke honing. Voor kinderen is er een springkussen, een pannakooi en rijdt er een paard en wagen waarop een ritje gemaakt kan worden. En er is een veiling voor het goede doel! De veilingitems worden beschikbaar gesteld door verschillende lokale ondernemers.

Natuurlijk wordt ook voor de inwendige mens gezorgd. Er is koffie, thee en fris, met heerlijke zelfgebakken taart. Er is soep, er zijn gehaktballen en alsof dat nog niet genoeg is zijn er ook nog overheerlijke wafellolly’s en crêpes met topping naar keuze.

Op 1 april 2017 om 10.00 uur gaat de verkoop van start en we sluiten om 16.00 uur of als alles op is. De opbrengst van de markt is voor Stichting Kisiwa. Stichting Kisiwa helpt Keniaanse kinderen uit de armoede. Meer informatie vindt u op www.kisiwa.nl/voorjaarsmarkt

We zie u graag op 1 april in Schalkhaar!

Let op! Pinnen is op de gehele locatie niet mogelijk, neem voldoende contant geld mee.