Kom ons aanmoedigen of sponsor een deelnemer!


Op vrijdag 16 februari 2018 gaan 24 schaatsliefhebbers, waarvan de jongste 9 jaar, sponsorschaatsen voor Stichting Kisiwa. Sponsor een deelnemer of kom ons aanmoedigen!

De deelnemers hebben van 20.00-22.00 uur de tijd om zoveel mogelijk rondes te schaatsen op de ijsbaan van De Scheg. De opbrengst van deze sponsoractie gaat direct naar de voedselprogramma’s van Stichting Kisiwa in Kenia.

Kenia kampt met grote armoede en door de aanhoudende droogte in de regio is er enorme voedselschaarste in Kenia. Veel Keniaanse kinderen gaan niet naar school. Ze zijn te zwak of te ziek om naar school te komen omdat ze thuis te weinig of geen voedsel krijgen, op straat zwerven of moeten werken om te overleven. Honderdduizenden kinderen zijn ondervoed, ze krijgen te weinig voedingsstoffen om tot goede lichamelijke groei te komen en hun hersenontwikkeling blijft achter. Zonder voedselprogramma’s zou dit aantal in de miljoenen lopen.

Structureel uit armoede
Met de voedselprogramma’s helpt Stichting Kisiwa Keniaanse kinderen structureel uit armoede. Voor maar €18,- krijgt een kind in Kenia een jaar te eten en kan het, op school, aan een hoopvolle toekomst werken. Via Stichting Kisiwa krijgen ruim 900 Keniaanse kinderen zo iedere dag een warme maaltijd op de basisschool. Dit zorgt ervoor dat de kinderen naar school komen; ze leren en ontwikkelen zichzelf in plaats van dat ze op zoek zijn naar voedsel en het biedt de basis voor een betere gezondheid.

Sponsor een deelnemer!

Helaas hebben we dit jaar niet de beschikking over een online donatiemodule. De deelnemers hebben sponsoren gezocht met ‘ouderwetse’ sponsorlijsten. Bent u niet benaderd maar wilt u wel een donatie doen? Geef dan uw naam, emailadres, sponsorbedrag per ronde of eenmalige bijdrage aan ons door o.v.v. schaatsen 2018+naam deelnemer. Wij zorgen er voor dat u op de sponsorlijst bijgetekend wordt. Zie voor de deelnemers de lijst hieronder. Mail naar barend @kisiwa.nl. Uw donatie direct overmaken kan natuurlijk ook. Op www.kisiwa.nl/geef vind u alle informatie.

Deelnemerslijst

Annemieke Bosshardt
Berend van der Zwaan
David Banjo
Deacon Meulenbrugge
Fenna Hoekman
Gert Wolters
Henk-Jan Keijzer
Jakob de Vries
Jasper Buist
Joran Huizinga
Judith de Vries
Julian Neef
Karin Dam
Levi ter Horst
Mattias Oosterhuis
Marleen van Kuik
Michiel Algra
Nynke v/d Burgh
Petra Keijzer
Renske Wierenga
Rianne Joolink
Ronald Oomen
Ruben ter Horst
Wendy Spijker

 

Schaats je mee?
Houd je mail in de gaten voor de laatste informatie of meld je aan voor de facebookgroep!
Download hier de sponsorlijst.