Gospelkoor His Voice collecteert voor Stichting Kisiwa

Gospelkoor His Voice collecteert elk jaar voor een goed doel. Het afgelopen jaar heeft het koor tijdens de repetities gecollecteerd voor Stichting Kisiwa. Die collecte heeft €127 opgebracht. Met dit bedrag kan Stichting Kisiwa 5 kinderen in Kenia een heel jaar te eten geven op school.

Stichting Kisiwa zorgt er voor dat kinderen uit arme gezinnen in Kenia een goede basis opbouwen voor de rest van hun leven. We helpen ze stap voor stap de armoedecyclus te doorbreken.

Veel kinderen uit arme gezinnen zouden graag naar school gaan alleen is dat niet voor hen weggelegd. Om thuis een dak boven het hoofd te houden en een dagelijkse maaltijd te krijgen worden kinderen vaak al op jonge leeftijd ingezet om het huishoudbudget rond te krijgen. Hierdoor missen ze lessen of gaan ze helemaal niet naar school. De basis die zo belangrijk is om uit de armoede te komen missen ze daardoor. Het voedselprogramma van Kisiwa biedt uitkomst voor deze ouders en hun kinderen. De ouders kunnen hun kinderen naar school laten gaan zonder dat ze verhongeren. De kinderen hoeven nu niet meer aan het werk te gaan om hun maaltijden te verdienen. Met als gevolg energieke leergierige kinderen die hard werken aan hun toekomst en tegelijk de mogelijkheid hebben om echt kind te zijn.

Stichting Kisiwa
Stichting Kisiwa is al 10 jaar actief in Kenia en heeft al miljoenen maaltijden uitgedeeld. Op dit moment helpt het voedselprogramma dagelijks 1300 kinderen aan een basis voor de rest van hun leven. Meer informatie over ons voedselprogramma vindt u hier.

Gospelkoor His Voice
Gospelkoor His Voice wil God loven en prijzen met zang en muziek. Op deze wijze willen ze Zijn boodschap doorgeven. Dat doen ze door het verlenen van onze medewerking aan bijvoorbeeld kerkdiensten of diensten bij zorginstellingen. Het koor staat onder leiding van Gerton Woudt en bestaat uit zo’n 45 enthousiaste jongeren tussen de 16 en +50 jaar en is opgedeeld in vier stemmen: sopranen, alten, tenoren en bassen. Heb je zin om bij His Voice te komen zingen neem dan contact op via de website www.his-voice.nl