Finenzo Deventer denkt mee over toekomst Stichting Kisiwa

In verband met het 40-jarig jubileum van Finenzo Deventer hebben twee medewerkers van Finenzo samen met het medewerkers van Kisiwa nagedacht over de toekomst en positionering van deze jonge en ambitieuze stichting. 

img_20160930_121053

In 1976 startte Jan Smit Hypotheken Info Centrum Deventer, de voorganger van Finenzo Deventer. En met succes. Het samenwerkingsverband van financieel adviseurs viert dit jaar het 40-jarig jubileum. Om het jubileum te vieren stroopten alle medewerkers op vrijdag 30 september de mouwen op.

Jan Willem Smit, directeur/eigenaar van Finenzo Deventer: “Wij vinden dat je zo’n feestje niet alleen viert. Wie jarig is trakteert. Daarom steunen we drie goede doelen uit Deventer met een gift. We hebben gekozen voor Stichting Kisiwa, Stichting Present en Hospice De Winde.”

Naast een financiële gift zette het team Finenzo Deventer zich ook persoonlijk in voor deze doelen. Op 30 september ging het kantoor op slot en werden de mouwen opgestroopt.

Smit: “Om onze betrokkenheid bij de samenleving te tonen hebben we ons ook persoonlijk ingezet voor de drie gekozen stichtingen. Op vrijdag 30 september ging het kantoor op slot en werden de mouwen opgestroopt. We zijn in drie groepen uiteen gegaan en iedere groep heeft een bijdrage geleverd aan een van de drie organisatie. Zo zijn vier collega´s aan de slag gegaan met hegge- en snoeischaren en hebben via Stichting Present een tuin in Colmschate opgeknapt. Bij Hospice De Winde hebben drie collega’s pompoenen versierd, deels met bewoners. Die fleuren nu de buitentafels op. Twee Finenzo-collega’s hoopten stiekem dat ze voor Stichting Kisiwa naar Kenia konden gaan. Helaas is dat niet te realiseren in één dag en daarom hebben ze samen met het bestuur van Kisiwa nagedacht over de toekomst en positionering van deze jonge en ambitieuze stichting.”

Stemmen
Met deze praktische en persoonlijke inzet voor deze organisaties wil Finenzo niet alleen de betrokkenen verder helpen, maar ook aandacht vragen voor de actie die sinds 11 juni 2016 loopt. Naast een vast bedrag, strijden de organisaties onderling om de hoogte van een extra toegezegd bedrag. Hoe hoog dat bedrag is bepaalt u. Op www.finenzodeventer.nl/40jaar kunt u, nog tot 11 december 2016, stemmen op het goede doel dat u een warm hart toedraagt.