Jarig!

Stichting Kisiwa viert in 2019 haar 10 jarige bestaan. We begonnen in 2009 met 300 leerlingen en hebben sinds die tijd meer dan 1,5 miljoen maaltijden geserveerd. Op dit moment helpt het voedselprogramma dagelijks 1300 kinderen aan een basis voor de rest van hun leven.
De schoolresultaten zijn sinds de start van het voedselprogramma sterk verbeterd. De kinderen waarmee we het programma begonnen hebben we geholpen op de basis-school, middelbare school en tijdens hun studie. Deze kinderen zijn uitgegroeid tot volwassenen met toekomstperspectief en zijn in staat hun landgenoten te helpen. De cirkel is rond!

Waarom helpen we kinderen in Kenia?
Veel kinderen uit arme gezinnen in Kenia worden, vaak al op jonge leeftijd, aan het werk gezet om het huishoudbudget rond te krijgen. Hierdoor missen ze lessen of gaan ze helemaal niet naar school waardoor het de kinderen aan kennis ontbreekt die belangrijk is om uit de armoede te komen. Het voedselprogramma van Kisiwa biedt uitkomst voor deze ouders en hun kinderen. De ouders kunnen hun kinderen naar school laten gaan zonder dat ze verhongeren. De kinderen hoeven nu niet meer aan het werk te gaan om hun maaltijden te verdienen. Met als gevolg energieke, leergierige kinderen die hard werken aan hun toekomst en tegelijk de mogelijkheid hebben om echt kind te zijn.

Hartelijk dank voor uw steun! 
Namens de kinderen van Kisiwa willen we iedereen die Stichting Kisiwa een warm hart toedraagt hartelijk danken voor hun steun! De donateurs, sponsors en vrijwilliger van Stichting Kisiwa brengen kleur in het leven van kinderen in Kenia. Met hun steun krijgen de kinderen de kans om zich te ontwikkelen naar een toekomst zonder armoede. Samen laten we kinderen in Kenia al 10 jaar groeien en bloeien! Asante sana!

Wilt u Stichting Kisiwa ook steunen?
Ga naar www.kisiwa.nl/geef


Sponsors